Village Le Chat 58 te Écuras
Hiawatha, jullie vakantieresidentie

Welkom op de website van Village Le Chat 58 en
fijn dat we onze woning aan je mogen laten zien.

Click here to edit subtitle

Thom en Marcel

april 2018


Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een leuke ontvangst, een comfortabel huis en een heerlijke plek om even een paar dagen niks te hoeven en te moeten.

Wel een behoorlijke hoeveelheid voorntjes moeten onthaken!!!!

Verder acht karpers gevangen, van de grootste en dikste hebben jullie de foto al.

Ook nog onbedoeld bijna twee snoeken die er met een voorntje, dat we binnen wilden halen, vandoor wilden gaan.

Fam. Leussink,  

28 mei - 11 juni 2016


De heenweg was een ramp, water, water en nog eens water. Het ergste waren de afgesloten wegen. Gelukkig toch kunnen arriveren zonder extra overnachting. Blij verrast waren wij na aankomst met de nieuwe bedden, grote doucheruimte en separaat toilet. Na ons laatste bezoek was werkelijk alles verbeterd. Jammer voor ons dat het Nederlands elftal niet meedeed, want die mannen waren precies de reden dat we deze periode hadden geboekt. De oven/magnetron is er eentje die je wel een beetje in de gaten moet houden. Voordat je het weet gaat het allemaal erg snel en hoor je het brandalarm afgaan. Maar dat wetende is er prima mee te leven. Het was heerlijk rustig op het park en we hadden het zwembad en strandje voor ons alleen. Onze kleine meid en wij hebben genoten.

Reactie: de oven is direct vernieuwd


Fam. Eijgel,  
25 juli - 8 aug. 2015

'Wij (gezin met twee kids van 8) hebben ontzettend genoten van ons verblijf op Le Chat in huisje 58. Het huis is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat je je vanaf het eerste moment direct thuis voelt. Prachtig gelegen aan het meer, een schitterend uitzicht en heerlijk vrijstaand gelegen. Wat ons opviel: de rust! 's-Avonds na 22.00 uur hoorde je helemaal niets, op de krekels na dan. En ook 's-ochtends was het heerlijk rustig. Wil je heerlijk bijkomen in deze mooie Franse regio, dan is dit een aanrader!' Bijgaand een foto van het meer, genomen in de ochtend rond 9.30 uur. Wat een rust! ;-)


Fam. lemmen, 

11-25juli 2015


Bij ons laatste bezoek in mei was het helaas erg slecht weer maar gelukkig was het huisje groot genoeg om elkaar niet in de weg te zitten.

Dit keer waren de weergoden ons beter gezind. Heerlijk rond de 33 graden maar met een briesje dus heerlijk vol te houden.

Onze jongens (5 en 9) hebben heerlijk gespeeld in het meer. Er is een ondiep gedeelte met een strandje waar ze zelf konden spelen. Vanaf het terras heb je dan goed zicht. In het diepe gedeelte van het meer ligt het vlot met de glijbaan. Dat is erg leuk om naar toe te zwemmen en heerlijk vanaf te glijden en springen.Het huisje heeft wat ons betreft de perfecte ligging. Vlakbij het meer maar ook het zwembad, restaurant en de bakker zijn goed te lopen. Ik vind het fijn dat er ook wat plastic borden en bekertjes zijn, zeker handig met onze jongste.


Fam. Van Soest 

( juni 2015)


Wat een heerlijk huis op een mooie plek! Voor ons was het even een oase van rust! Dat hadden wij net nodig in ons drukke bestaan. Wij hebben hier heerlijk geslapen, een lekker bed, heerlijk donker en zonder bijgeluiden. Wij waren met vier volwassenen en daar was voldoende ruimte voor. Het huisje is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien (wat ik als vrouw wel erg op prijs stel). Al rond toerend in de omgeving zijn wij verschillende plekjes tegen gekomen waar wij Ftegen een redelijke prijs lekker konden eten. Daar werden wij ook wel blij van :). Kortom, een heerlijk huis op een mooi park in een rustige omgeving.  Wij komen hier vast nog een keer terug!


Fam. Lemmen 
(25 april 
- 4 mei 2015)


Hoewel de weergoden ons niet gezind waren hebben we toch wel een fijne week gehad. Nieuwsgierig waren we hoe de renovatie had uitgepakt. Wat ons betreft had het niet mooier gekund.  Vaatwasser en wasmachine deden het fantastisch. De bedden waren heerlijk en er was voldoende kastruimte. Ook de ruimte in de slaapkamers was meer dan voldoende.  Wat ons opviel was het kleine wandkastje in de ouder slaapkamer.  In het begin dachten we wat er er mee moesten maar wat fijn dat we steeds onze kleine spulletjes kwijt konden. Onze kinderen waren de gehele dag aan het strand te vinden. Spelen met zand, water en klimtoestellen. In het hoogseizoen komen we nog eens twee weekjes voor de zon.


Sidney en Lott 

(28 sept-5 okt. 2014)


Wat een stekkie. Heerlijk genoten van het uitzicht over het meer. Bed was wat minder comfortabel maar we hebben begrepen dat er na de verbouwing nieuwe bedden en matrassen komen. Wij zijn blij dat we de gerenoveerde woning nu al voor juni 2016 (EK voetbal in Frankrijk) hebben vastgelegd en weer kunnen genieten.


Annelies Hoogland / kids
(10-17 augustus 2014)


Heerlijke week gehad en wat een mooi uitzicht over het meer vanaf het terras. We konden onze zwemmende en in het zand spelende kinderen ook nog eens goed in de gaten houden. Wij kunnen niet wachten tot de verbouwing en uitbreiding een feit is. Dan komen we zeker terug. 


Ko & Jenny (vorige eigenaren 58)

(23-30 aug. 2014)


We hebben weergaloos genoten mooi weer wel een buitje maar dan is het zo weer lekker warm. nog even zitten vissen en jawel had er weer een, uurtjes gewandeld, lekker door het land heen de dorpjes de opknappertjes de markten. De bungalow is prima alles voorzien het is vakantie dus luieren mag ook film kijken wijntje kaas. En ik ben weer helemaal rustig. Peter, Hannie bedankt en heel veel succes!!

Kies het Zoover-logo voor de beoordeling van andere gasten bij Zoover.